skip to Main Content

Om Level 9 Logistics

Level 9 Logistics ble etablert i 2013 for å bistå virksomheter med varehandel og produksjon.

Vår misjon var å være en rådgiver innenfor forretningsutvikling og logistikk. En stor del av vår hverdag handlet om kartlegging, analyse og utvikling av prosesser. Vår erfaring var at de fleste virksomheter hadde store mengder data, men manglet verktøy for å omsette data til ny kunnskap og innsikt. Dette førte til feil beslutninger og tapt lønnsomhet.

I 2016 endret selskapet retning. Vår primærmålgruppe er fortsatt logistikktunge virksomheter, men hovedfokus er å levere prosjekter og løsninger innenfor analyse og rapportering.

Teamet

Einar Næss

Har 20 års erfaring med integrasjoner, tilrettelegge data og rapportering innenfor varehandel og logistikk. Utdannet ingeniør fra Trondheim Ingeniørhøgskole med fordypning innen IT. Med forankring i kundens forretningsprosesser har Einar hovedfokus på å designe datamodeller og å bruke ulike integrasjonsverktøy for å tilrettelegge data.

Espen Haldorsen

Gründer av selskapet med 20 års erfaring som rådgiver for bedrifter innenfor varehandel, produksjon og logistikk. Utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Espen har hovedfokus på å ivareta kundens forretningsbehov, designe datamodeller, samt utvikle analyse og rapporter i frontend verktøy.
Back To Top