skip to Main Content

Gode rapporter gir god styring

Rapporter og visualiseringer kan bygges inn i eksisterende applikasjoner og være tilgjengelig i eget webgrensesnitt. Du kan dele rapportene, både med interne og eksterne brukere, slik at alle ser det samme bildet. Det gir god styring.

En komplett løsning 
Gjennom vår løsning basert på Jaspersoft kan vi tilby en komplett plattform med et enkelt grensnitt for administrativ styring og vedlikehold. For brukerne er det et enkelt grensesnitt for å lage egne rapporter og visualiseringer. Jaspersoft er integrert mot ulike sikkerhetsløsninger, tilpasset behovet i din virksomhet.

Fra statiske rapporter til analyse
Når du bygger rapporter og visualiseringer i Jaspersoft velger du hvilket nivå du vil at brukerne skal ha tilgang til. I Jaspersoft kan du gi tilgang til alt fra statiske rapporter til interaktive dashbord eller funksjonalitet for self-service og analyse. Dette gjøre løsningen egnet brukere med forskjellig behov.

Pixel-perfekte
I Jaspersoft Studio kan du designe piksel-perfekt rapporter og visualiseringer. Disse kan publiseres integrert i dine eksisterende applikasjoner eller i eget grensesnitt tilpasset web, utskrift eller en mobil enhet.

Enkel integrasjon av data og ETL
Jaspersoft ETL gjør dataintegrasjonen enklere. Jaspersoft ETL har koblinger mot et stort antall kildesystemer og databaser. Bruk av verktøyet gir vesentlig høyere produktivitet, styring og skalerbarhet enn tradisjonell koding for å hente og transformere data. Med Jaspersoft ETL sikrer du kvaliteten på dine data.

Multi-tenancy 
I Jaspersoft er det støtte for multi-tenancy som gjør at man enkelt kan dele ressursene mellom ulike virksomheter ved ekstern rapportering. Det gjør at alle kundene kan benytte de samme rapportene og visualiseringene, men kun se det utvalget av data som du ønsker. Det forenkler vedlikehold av rettigheter og tilganger.

Tilrettelagt for mobile plattformer
Våre løsninger er selvfølgelig tilrettelagt for mobile plattformer som mobiltelefon og nettbrett.

17.000.000

nedlastninger

175.000

implementeringer

5.000

kunder

Se referanser på Tibco Jaspersoft. Her kan du avgrense på bransje og region.

Ønsker du en bedre rapport- og visualiseringsløsning?

Få en time gratis rådgivning

=
Back To Top